Brak dżwięku

Wszelkie problemy, instrukcje obsługi, propozycje rozbudowy tych nowych przydatnych programów...
5 sty 2011, o 20:31


  • Witam.Mam taki problem,chcę oglądać tv z anteny sat korzystając z All Playera i obraz jest ok ale nie ma dżwięku.Urządzenie do przechwytywania obrazu to WinFast VC100 U/LEADTEK.Pozdr.
    zbyszekeb
    Problem
     
    Posty: 4
    Dołączył(a): 5 sty 2011, o 01:32

5 sty 2011, o 21:09


  • Jeśli w innym oprogramowaniu dźwięk jest sprawdź w filtrach Allplayera czy masz wybrane odpowiednie ustawienia tunera i audio.
    Avatar użytkownika
    vodaabyk
    Pisarz
     
    Posty: 37
    Dołączył(a): 23 lis 2008, o 04:57

5 sty 2011, o 23:11


  • Dziękuję za podpowiedż. Przyznaję się że nie bardzo znam się na tym. Zestaw sat dostałem w prezencie będę go używał w czasie postojów w trasie,jeżdżę ciężarówką po Europie.Urządzenie do przechwytywania obrazu o którym pisałem jest z programem ShowBiz DVD 2 i działa prawidłowo jest obraz i głos ale służy do tworzenia płyt DVD z kamer i nie można zrobić okna full screen jest tylko małe okienko poglądowe dlatego szukam innej opcji aby użyć laptopa jako monitora do tej sat.Co dziwne,najnowszy All Player 4.5 w ogóle nie włącza opcji "pokaż video z kamery".Z Live Update ściągałem kodeki,naprawiałem system,parę sms-ów poszło i nic. Dopiero jak pobrałem wersję V3.6 to pokazał się obraz ale nie wiem jak ustawić filtry i tuner bo opis znalazłem dla wersji 4.5 a w wersji V3.6 po wciśnięciu "Ustawienia filtrów" ukazują sie inne rubryki.Pozdr.
    zbyszekeb
    Problem
     
    Posty: 4
    Dołączył(a): 5 sty 2011, o 01:32

6 sty 2011, o 10:00


  • Chodziło mi o te ustawienia:
    All.JPG
    All.JPG (39.23 KiB) Przeglądane 34151 razy

    Kodeki nie mają tu nic do obrazu i dźwięku. Generuje je Tuner Tv (Sat). Kwestia obrazu i dźwięku to kwestia prawidłowych ustawień.
    Avatar użytkownika
    vodaabyk
    Pisarz
     
    Posty: 37
    Dołączył(a): 23 lis 2008, o 04:57

6 sty 2011, o 13:29


  • Witam.Dzięki za podpowiedż.Chwilowo jestem w gościnie i wszedłem na forum aby sprawdzić.Po powrocie do domu spróbuję.Super info ze zdjęciem.Pozd.
    zbyszekeb
    Problem
     
    Posty: 4
    Dołączył(a): 5 sty 2011, o 01:32

6 sty 2011, o 21:45


  • Właśnie uruchomiłem.Jest ok.Dziękuję za podpowiedż.Pomyślności w 2011 Roku.Pozdr.
    zbyszekeb
    Problem
     
    Posty: 4
    Dołączył(a): 5 sty 2011, o 01:32

27 paź 2014, o 20:40


  • Proszę po wczytaniu filmu nacisnąć "Video Edit" aby ustawić wszystkie parametry Video lub "Audio Edit" aby ustawić wszystkie parametry Audio.
    Anabia123
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 27 paź 2014, o 20:35

26 gru 2014, o 05:45


  • Witam.
    Mam taki problem:
    po przekonwertowaniu z avi na 3gp w tel Testking 640-461 exam dźwięk idzie z opóźnieniem
    tel SE C702
    co z tym fantem począć ??
    fairyanna
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 26 gru 2014, o 05:22

1 kwi 2016, o 05:50


  • Ja również mam ten problem :x :x
    toonnee
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 1 kwi 2016, o 05:35

11 kwi 2016, o 10:59


  • toonnee napisał(a):Ja również mam ten problem :x :x

    również w telefonie SE C702 ??
    Marcin
    Administrator
     
    Posty: 26
    Dołączył(a): 16 mar 2011, o 11:00



Powrót do ALLConverter to: PRO/iPhone/PSP/3GP/AVI/MP4




Informacja
  • Kto przegląda forum
  • Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
cron