Konwertowanie filmów tylko z pulpitu.

Wszelkie problemy, instrukcje obsługi, propozycje rozbudowy tych nowych przydatnych programów...


  • Witam. Zauważyłam, że wielu użytkowników ma problemy z konwertowaniem filmu. Też tak miałam, że po chwyceniu pliku z filmem i opuszczeniu go na otwartym oknem otwartego programu zaczął mi się film odtwarzać a nie konwertować. Głównie gdy chciałam tak zrobić , np. przenosząc plik z płyty. Dokładnie obejrzałam sobie filmik z instrukcją na Waszej stronie i zauważyłam, że u Was przenoszenie odbywa się z pulpitu. Także, przeniosłam film z płyty na pulpit i później spróbowałam skonwertować i tym razem się udało. Może w tym leży problem wielu użytkowników. Pozdrawiam i mam nadzieję, że komuś pomogłam.
    dorcia
    Problem
     
    Posty: 2
    Dołączył(a): 6 mar 2011, o 21:49



  • Ale w czym dokładnie jest problem, co się dzieje i którego konwertera to dotyczy?
    U mnie konwertowanie działa zarówno plików z pulpitu jak i z innych lokalizacji.
    Avatar użytkownika
    Scripter1
    PowerUser
     
    Posty: 130
    Dołączył(a): 10 gru 2008, o 12:48



  • Dotyczy konwertowania plików do odtwarzania filmów na PSP. Jeżeli chcę skonwertować film bezpośrednio z płyty to konwerter tylko odtwarza. Jeżeli ten sam film przerzucę z płyty na pulpit, to z pulpitu dopiero program chce go skonwertować.
    dorcia
    Problem
     
    Posty: 2
    Dołączył(a): 6 mar 2011, o 21:49



  • standardowo plik po konwersji jest umieszczony w tym samym miejscu gdzie oryginał - jeżeli film jest na płycie CD lub DVD nie da sie zapisać filmu po konwersji na tej płycie dlatego tu jest problem ale...

    w najnowszych wersjach naszych konwerterów program powinien się zapytać w takiej sytuacji gdzie zapisać plik...
    Avatar użytkownika
    Arczi
    Administrator
     
    Posty: 114
    Dołączył(a): 25 sie 2008, o 15:14



  • standardowo plik po konwersji jest umieszczony w tym samym miejscu gdzie oryginał - jeżeli film jest na płycie CD lub DVD nie da sie zapisać filmu po konwersji na tej płycie dlatego tu jest problem ale...


    DdD DeViL
    Kazuya07
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 27 lut 2015, o 07:39



  • 1.Pasek postępu jest tak jak na screenie u mnie nie wiem może u ciebie jest inaczej,trudno mi powiedzieć czemu tak jest.Może inna wersja allplayer,albo brak u ciebie przycisku który za to odpowiada.
    2.Ja robię skórki na monitorze LCD i w rozdzielczości 1440x900 w niższych może gorzej
    _______________________
    You can get score highest marks in Testking best gmat prep book dumps exam using Testking citrix courses and test king which are prepared by top certified professionals, dean.edu ccna wireless training. fit.edu
    Abraham12li
    Czytacz
     
    Posty: 1
    Dołączył(a): 3 mar 2015, o 19:03




Powrót do ALLConverter to: PRO/iPhone/PSP/3GP/AVI/MP4




Informacja
  • Kto przegląda forum
  • Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
cron